Veel vriendjes aanwezig op Skwibus’ eerste verjaardagsfeest

Op 30 juni 2022

De populaire kindermascotte Skwibus bestaat 1 jaar. Dat vierde hij vandaag met een verjaardagsfeest voor alle kinderen uit Sint-Katelijne-Waver. Meer dan honderd kinderen kwamen langs op het feest op het binnenplein van het gemeentehuis.

“Skwibus werd bij zijn lancering meteen warm onthaald door de kinderen in onze gemeente”, vertelt Jeroen Baeten, N-VA-schepen van jeugd. “Sindsdien duikt hij overal op. Van de Buitenspeeldag tot de Gala-Avond van de Katelijnse Keien: hij is altijd van de partij. Hij ontving de nieuwjaarszangers aan het gemeentehuis, komt regelmatig op bezoek in onze kinderopvangen, … Voor de jongsten onder ons is zijn illustratie een herkenbaar element op allerlei communicatiemiddelen. En zijn bezoekjes toveren altijd een glimlach op het gezicht – bij jong én oud.”

Dat was ook vandaag zo. Skwibus ontving veel leuke tekeningen voor zijn verjaardag. De schepen van jeugd, een goede vriend van Skwibus, kwam een verjaardagscadeautje afgeven. Kon je niet komen? Je verjaardagswensen zijn welkom in de brievenbus van het gemeentehuis.

Zomertour

Tijdens de zomervakantie gaat Skwibus op Zomertour langs vier speelterreinen in onze gemeente. Meer info via www.skw.be/skwibus-zomertour.

Voor meer info, contacteer:
Jeroen Baeten, schepen van jeugd (N-VA)
0479 90 14 98, jeroen.baeten [at] skw.be

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is