Uitgestelde nieuwjaarsreceptie, seniorennamiddag en Katelijnse Keien hebben nieuwe datum

Op 22 februari 2022

Het gemeentebestuur van Sint-Katelijne-Waver heeft nieuwe data vastgelegd voor de nieuwjaarsreceptie, seniorennamiddag en de gala-avond van de Katelijnse Keien. Deze drie evenementen, die onlangs door corona werden uitgesteld, vinden nu plaats op 20 en 25 maart.

Door de coronamaatregelen konden de Seniorennamiddag en de gala-avond van de Katelijnse Keien, aanvankelijk voorzien voor november, en de Nieuwjaarsreceptie van begin januari toen niet doorgaan. “Op het moment dat we ze uitstelden, beslisten we meteen om ze te organiseren zodra de situatie het weer zou toelaten”, vertelt N-VA-schepen van evenementen Jeroen Baeten.

“Nu we zijn overgestapt naar code oranje, en binnenkort hopelijk code geel, kan het licht op groen voor deze activiteiten. De Nieuwjaarsreceptie komt als eerste aan de beurt. We nodigen op zondag 20 maart al onze inwoners uit om het glas te heffen op 2022. Afspraak tussen 11 en 13 uur op het binnenplein van het gemeentehuis. Vorig jaar, toen de Nieuwjaarsreceptie pas in oktober kon doorgaan, hebben we al bewezen dat het niet per sé 1 januari moet zijn om vol goede moed te klinken op het nieuwe jaar.”

De seniorennamiddag en de gala-avond van de Katelijnse Keien krijgen vrijdag 25 maart als nieuwe datum. “Wie nog tickets voor de seniorennamiddag heeft van het voorbije najaar, kan deze nu gebruiken. Heb je nog geen tickets en wil je graag komen? Vanaf dinsdag 1 maart zijn ze opnieuw te koop aan de balie van het gemeentehuis. De prijs bedraagt 10 euro”, aldus schepen Baeten. Tijdens de seniorennamiddag zijn er optredens van Steve Tielens, Marjan Berger en Frank Galan en Christel.

De seniorennamiddag vindt in de namiddag plaats. Diezelfde avond volgt al het gala van de Katelijnse Keien. “Dat is gratis, maar men moet wel inschrijven via onze website”, zegt schepen Baeten. “Ook wie al inschreef voor de oorspronkelijke editie in november, moet dat even opnieuw doen. Zo weten we wie er komt en kunnen we onze organisatie hierop afstemmen.”

“We kijken er alvast heel erg naar uit om onze inwoners opnieuw te verwelkomen en samen fijne momenten te beleven”, besluit schepen Baeten.

Meer info over deze evenementen vind je op www.skw.be/nieuwe-data en www.skw.be/evenementen.

Voor meer info, contacteer:
Jeroen Baeten, schepen van evenementen (N-VA)
0479 90 14 98, jeroen.baeten [at] skw.be

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is