Cirkels Sint-Katelijne-Waver: alweer een extra stap binnen onze sociale, inclusieve gemeente

Op 5 september 2022

Zaterdag 3 september opende Cirkels haar nieuwe tweedehandswinkel in onze gemeente en daar zijn we best wel trots op. Met deze opening zorgen we immers voor extra sociale tewerkstelling met een lokale verankering.

Cirkels is onderdeel van Ecoso vzw, een erkend maatwerkbedrijf dat staat voor ECOlogisch en SOciaal  ondernemen. Zij streven naar een duurzame ontwikkeling en tewerkstelling voor mensen die om persoonlijke of maatschappelijke redenen tijdelijk niet in het reguliere arbeidscircuit terecht kunnen. Met de opening van de nieuwe winkel in Sint-Katelijne-Waver willen ze nog meer mensen de kans geven tot passend werk onder begeleiding van een van onze winkelcoaches.

"We hebben als warme en inclusieve gemeente de laatste jaren al verschillende stappen gezet in het ondersteunen van de sociale cohesie binnen de gemeente",benadrukte Jeroen Baeten, N-VA-schepen voor onder andere duurzame ontwikkeling. "Er is een duidelijke nood aan projecten zoals deze Cirkels!" vult An Coen, N-VA-schepen voor sociale zaken, aan.

Place to be is dus voortaan: Cirkels winkel, Leliestraat 78, 2860 Sint Katelijne Waver. Allen daarheen!

Voor meer info, contacteer:
Jeroen Baeten, schepen duurzame ontwikkeling (N-VA)
0479 90 14 98, jeroen.baeten [at] skw.be

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is