Arte Amanti brengt Beethoven en Sibelius naar Sint-Katelijne-Waver

Op 3 maart 2023

Liefhebbers van klassieke muziek kunnen op zaterdag 11 maart terecht in Sint-Katelijne-Waver. In de kerk van De Goede Herder is het internationaal kamermuziekfestival Arte Amanti te gast.

Arte Amanti is al jaren een graag geziene gast in onze gemeente. Hun concept waarbij ze een artiest met internationale naam en faam koppelen aan een jong, veelbelovend talent zorgt voor een verrassende en gevarieerde avond. Met het Trio Nomada en jong talent Nazar Plyska belooft het een muzikaal hoogstaande avond te worden.

Zowel bij Nazar Plyska als bij het Trio Nomada staat de viool centraal. Plyska bijt de spits af met een sonate van Miklós Rózsa. Het Trio Nomada brengt nadien werk van Jean Sibelius, Luigi Boccherini en Ludwig van Beethoven.

"Het cultuuraanbod in onze gemeente blijft bijzonder breed en divers. Voor elk wat wils, is een understatement. We zijn en blijven een bruisende gemeente zowel voor jong en oud als voor het breed publiek en de meerwaardezoeker", aldus N-VA-schepen voor feesten en evenementen Jeroen Baeten.

Praktisch
Wanneer: zaterdag 11 maart van 20 tot 21.30 uur
Waar: kerk De Goede Herder (Mechelsesteenweg 331)
Kaarten: 15 euro (-18 en +65: 12 euro). Te koop aan onthaal gemeentehuis, via vrije.tijd [at] skw.be en de dag zelf aan de inkom

Foto: Trio Nomada (© Arte Amanti)

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is