't Pretkamjonetje brengt sport en spel naar de kernen

Op 10 juli 2017

Tijdens de zomervakantie trekt 't Pretkamjonetje erop uit. Op drie woensdagnamiddagen rijdt deze camionette vol sport- en spelgerief naar een plek in onze gemeente. Iedereen mag komen meespelen en sporten!

Een hele zomervakantie lang organiseert de jeugddienst van Sint-Katelijne-Waver sport- en spelactiviteiten voor kinderen en jeugd. Iedere dag kunnen ze terecht op de speelpleinwerking, maar dit jaar komt de jeugddienst met iets nieuws voor de thuisblijvers: ‘t Pretkamjonetje. 

“’t Pretkamjonetje is een camionette vol spel- en sportmateriaal waarmee iedereen gratis mag komen spelen", vertelt N-VA-burgemeester en schepen van jeugd en sport Kristof Sels. "Het brengt een pannakooi, reuze gezelschapspellen, verkleedkledij, sportmateriaal en heel wat andere leuke dingen mee. 't Pretkamjonetje garandeert een toffe sport- en spelnamiddag voor jong én oud! Gezinnen, tieners, volwassenen, … iedereen is welkom om mee te sporten en te spelen."

Gedurende drie woensdagen strijkt ’t Pretkamjonetje neer op verschillende plaatsen in de gemeente. Van 14 tot 16 uur kan iedereen er vrij komen spelen. Animatoren zijn aanwezig, maar net als bij de buitenspeeldag vragen we dat kinderen begeleid worden door (groot)ouders. Inschrijven hoeft niet.

’t Pretkamjonetje strijkt neer op volgende plaatsen:

grasveld KGR Katelijne (Borgersteinlei): woensdag 12 juli
bibliotheek (Leyland): woensdag 2 augustus
sporthal Bruultjeshoek (Waverlaan): woensdag 16 augustus

Meer informatie?
Contacteer N-VA Katelijne & Waver via deze website of via:
Facebookpagina: https://www.facebook.com/NVA.KatelijneWaver/
Twitter: https://twitter.com/NVA_SKW

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is