Kinderen en (groot)ouders sporten samen in Sint-Katelijne-Waver

Op 28 februari 2018

Vanaf dinsdag 6 maart tot het einde van het schooljaar kunnen kinderen in Sint-Katelijne-Waver samen sporten met hun (groot)ouders. Onder de naam ‘sportprikkels voor iedereen’ wil het gemeentebestuur jong en oud samen laten sporten.

Iedere dinsdag na schooltijd kan u samen met uw (klein)kinderen komen sporten. De activiteiten richten zich in grote mate op kinderen van 4 tot 7 jaar, maar ook jongere en oudere kinderen komen aan hun trekken. Een ervaren lesgever van Sport Vlaanderen begeleidt de kinderen op een bewegingsomloop. De (groot)ouders doen mee of proeven van het sportaanbod voor volwassenen, met onder meer badminton en petanque.

N-VA-burgemeester Kristof Sels: “We willen onze inwoners zo veel mogelijk aanzetten tot sporten. Deze actie is zeer laagdrempelig, want je kan zelf kiezen wanneer en hoe lang je meedoet. We zorgen bovendien voor professionele begeleiding en voor een gevarieerd aanbod, voor jong en oud. Er zijn dus geen excuses om na school niet even binnen te springen in Heiveld en mee te doen. Plezier verzekerd, en je gezondheid zal er ook bij gebaat zijn.”

Wanneer: iedere dinsdag van 6 maart tot (al zeker) het einde van het schooljaar (met uitzondering van de paasvakantie en 1 mei).

Hoe laat: tussen 16 en 18 uur. U kan vrij instappen en vertrekken.

Waar: omnisporthal Heiveld, Dreefvelden 1 (tussen tennisvelden en ingang naar achterste hal gaan = hal 3, deze binnengaan en doorsteken naar de achterliggende hal = de omnisporthal)

Doelgroep: kinderen van 4 t.e.m. 7 jaar en hun (groot)ouders

Kostprijs: 2 euro/gezin per keer. U kan een tienbeurtenkaart aankopen voor 20 euro. De elfde keer sport u gratis.

Niet vergeten: sportkledij en sportschoen zonder zwarte zolen.

Meer info: www.skw.be/sportprikkels

Voor verdere informatie contacteer:
Kristof Sels, burgemeester en schepen van sport
0496 20 30 82, kristof.sels [at] skw.be

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is