Gratis feestmateriaal voor evenementen

Op 21 juni 2021

Door de coronamaatregelen moeten evenementen tijdens de zomermaanden aan veel criteria voldoen. Katelijnse verenigingen die voor hun evenement goedkeuring kregen van de gemeente, krijgen het nodige feestmateriaal kosteloos ter beschikking. Zo wil het gemeentebestuur hen ondanks de uitdagende maatregelen een duwtje in de rug geven.

Dat er opnieuw evenementen kunnen plaatsvinden is een fantastische zaak. Verenigingen moeten nog steeds rekening houden met een heleboel maatregelen. Omdat we een veilige organisatie willen promoten, steunen we hen graag door tijdens de maanden juni, juli en augustus geen vergoeding te vragen voor het gebruik van feestmateriaal. Daarnaast willen we de verenigingen op deze manier extra steun bieden na een moeilijk jaar.

"Pre-corona bruiste onze gemeente, binnen de nu geldende maatregelen willen we dat zo snel mogelijk herstellen. Dus spreekt het voor zich dat we onze talrijke verenigingen een hart onder de riem steken. Laat ons van zomer 2021 het best mogelijke maken, op weg naar ons levendig Sint-Katelijne-Waver", klinkt het strijdvaardig bij N-VA-burgemeester Kristof Sels.

Voor meer info, contacteer:
Kristof Sels, burgemeester (N-VA)
0496 20 30 82, kristof.sels [at] skw.be

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is