Feest van Vlaanderen in onze gemeente, met De Bende, Bandits en Stan Van Samang!

Op 13 juni 2016

Op zondag 3 juli organiseert het gemeentebestuur van Sint-Katelijne-Waver naar goede gewoonte een Feest van Vlaanderen. Voor de editie van dit jaar strikten we drie grote namen: De Bende, Bandits en Stan Van Samang!

De Bende bestaat uit Nasrien Cnops, de voormalige side-kick van Peter Van de Veire in de ochtend op MNM, en Arne Vanhaecke, een bekend schermgezicht van vtmKzoom. "De Bende zal hits van vroeger en nu brengen, passend voor jong en oud. Ze zijn de perfecte opener", aldus een enthousiaste N-VA-burgemeester Kristof Sels.

Na De Bende is het de beurt aan Bandits. Deze Vlaamse poprock-band, overigens talent van eigen bodem waar we trots op mogen zijn, zal ongetwijfeld ook nu weer heel wat tienerharten sneller laten slaan. "En het hoogtepunt van ons Feest van Vlaanderen kan tellen, zeg nu zelf!" klinkt het bij de burgemeester.

Sint-Katelijne-Waver wist zowaar Stan Van Samang te strikken. Zonder twijfel één van onze grootste Vlaamse artiesten op dit ogenblik. Vorig jaar prijkte hij met meerdere nummers tegelijk in de Ultratop. Zijn album 'Liefde voor publiek' won vier keer platina en was het best verkochte album van 2015 en op de koop toe sleepte hij de MIA-award voor Hit van het Jaar in de wacht.

Burgemeester Kristof Sels kijkt vol ongeduld uit naar de grote dag. "Als Vlaamse gemeente vieren wij het Feest van Vlaanderen als echte gezinsfeestdag, een feestdag voor iedereen. Met deze artiesten van eigen bodem laten we zien dat hier heel wat talent zit om trots op te zijn en bieden we iedereen, van jong tot oud, een geweldig feest aan. Een Feest van Vlaanderen zoals het hoort in een bruisende Vlaamse gemeente".

Het Feest van Vlaanderen vindt plaats op zondag 3 juli, op het binnenplein van het gemeentehuis. De Bende bijt de spits af om 15 uur, Bandits spelen om 17 uur en Stan Van Saming om 19 uur.

Tot dan!

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is