Burgemeester Sels beloont verenigingen die hielpen aan het Bal van de Burgemeester

Op 21 december 2016

Burgemeester Kristof Sels (N-VA) heeft gidsen Sint-Lucia, scouts Roeland en scouts Parsival elk 750 euro gegeven voor hun hulp bij zijn Bal van de Burgemeester. Het bal vond dit jaar voor de eerste keer plaats op 22 oktober, en was meteen een schot in de roos.

“We konden rekenen op de hulp van gidsen en scouts. We zijn dan ook blij dat we hen deze beloning kunnen geven, “ zegt de burgemeester namens het organiserende comité. “Het is voor hen weer een stapje dichter bij het realiseren van hun nieuwbouw.”

Samen met een heus organisatiecomité, organiseerde burgemeester Sels voor het eerst een eigen bal. Het was meteen een succes. “We zijn zeer tevreden: het was een geweldig feest met toffe optredens van Sergio en de New Bis Band, ambiance met DJ Toro en veel feestvreugde bij iedereen. Wie er niet was, heeft iets gemist. Maar niet getreurd: het smaakt naar meer, dus organiseren we volgend jaar opnieuw een Bal van de Burgemeester. Hou alvast 7 oktober vrij in je agenda,” blikt Sels vooruit.

Verenigingen die willen helpen en zo een centje willen bijverdienen, mogen dat laten weten aan de burgemeester. De burgemeester bedankt alle helpers en sponsors van harte, en kijkt er naar uit om er volgend jaar samen een zo mogelijk nog groter feest van te maken.

Meer informatie?
Contacteer N-VA Katelijne & Waver via deze website of via:
Facebookpagina: https://www.facebook.com/NVA.KatelijneWaver/
Twitter: https://twitter.com/NVA_SKW

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is