Burgemeester Kristof Sels kandidaat voor Vlaams Parlement

Op 18 februari 2019

Burgemeester Kristof Sels haalde in oktober een ongeziene score: maar liefst 1.823 voorkeursstemmen! Daarmee is hij veruit de populairste politicus in onze gemeente. Op 26 mei doet hij een gooi naar een zitje in het Vlaams Parlement.

“Ik krijg vaak, zeker van leerlingen die met hun klas op bezoek komen in het gemeentehuis, de vraag waarom ik in de politiek gestapt ben. Het antwoord is dat ik onze samenleving wil verbeteren, en dat doe je beter door actief er aan te werken dan aan de zijlijn te staan klagen of te gaan betogen. Ik kan dit nu al doen voor onze prachtige gemeente. Maar ik wil me nog verder engageren, ook voor de rest van Vlaanderen,” verklaart Sels zijn keuze.

Je vindt Kristof op plaats 29 van de effectieve kandidaten voor het Vlaams Parlement. “Een plaats is maar een nummer. In dit geval wel een nummer om te onthouden,” knipoogt hij. “Het gaat niet om de plaats, het gaat om de inzet, het engagement en de visie. En die visie is er bij de N-VA: Voor Vlaanderen, voor vooruitgang ! Dat vat krachtig en duidelijk samen waar we met z’n allen voor moeten gaan.”

Hij zal het engagement dat hij genomen heeft in onze gemeente als burgemeester niet laten vallen als hij verkozen is. “Ik zal het vertrouwen dat ik van de mensen kreeg niet beschamen,” stelt Sels. “Integendeel, ik ken de gemeentelijke dossiers en diensten inmiddels voldoende om een zetel in het Vlaams Parlement als een extra troef te kunnen gebruiken: ik kan heel Vlaanderen helpen én ik kan de kennis en het netwerk gebruiken om onze gemeente nog beter te maken. Een win-win-situatie dus.”

Onthoud dus nummer 29!

Voor meer info, contacteer:
Kristof Sels, burgemeester
burgemeester [at] skw.be
0496/20.30.82

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is