Inwoners zijn erg tevreden over gemeentelijke communicatiekanalen

Op 4 maart 2024

In Sint-Katelijne-Waver zijn de meeste inwoners tevreden over de communicatie van het gemeentebestuur. Dat blijkt uit een onderzoek dat hogeschool Thomas More het voorbije najaar uitvoerde. Bijna alle communicatiekanalen scoren een top 3-plek in vergelijking met de andere onderzochte gemeenten.

“Al onze communicatiekanalen haalden een mooie tevredenheidsscore”, vertelt burgemeester en schepen van communicatie Kristof Sels tevreden. “Ze scoorden bijna allemaal nog beter dan in 2019, toen we het onderzoek voor de eerste keer lieten uitvoeren.”

“Van al onze kanalen waarderen onze inwoners ons gemeentelijk infomagazine het meest. Een jaar geleden staken we dit in een nieuw jasje. Onze inwoners vinden de #SKWleeft vlot leesbaar en aantrekkelijk ogen, dat is fijn om te horen. 94% van de deelnemers doorbladert het of leest het zelfs grotendeels. Ook onze digitale kanalen zijn goed gekend en krijgen mooie scores. Denk bijvoorbeeld aan onze tweewekelijkse digitale nieuwsbrief die je via mail ontvangt of onze Facebook- en Instagrampagina.”

“We concluderen dat we blijven inzetten op onze huidige kanalen: zowel het gedrukte infoblad als de digitale communicatie. Bedankt aan iedereen die deelnam!”

Het volledige onderzoek inkijken of de raadscommissie over de resultaten herbeluisteren? Dat kan via www.skw.be/communicatiemonitor.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is